Monday 26 November 2012

Postul

Uit cat de important este regimul, pe cuvantul meu:)Am inceput sa tin postul si uite asa am inceput sa fiu iar atent la ce mananc, am eliminat iar dulciurile, dimineata beau iar doar doua pahare de suc din fructe si legume si rezultatele sunt cele asteptate:am glicemiile mai bune si per total sunt mult mai stabilizat.
Regimul, mama diabetului

2 comments:

  1. Nu-ti creste si scade glicemia brusc, doar de la sucuri neasociate cu glucide lente? Intreb, fiindca as prefera si eu sa mananc doar fructe la micul dejun. Ce cantitate de carbohidrati consumi pe zi: 150, 200, 250?

    ReplyDelete
  2. Eu nu am o dieta prea ortodoxa, adica nu tin cont de cantitatea totala de hidrati pe zi si nici de imparteala lor pe mese, dar cred ca in medie consum cam...200H/zi.E adevarat ca daca mananc doar glucide cu absorbtie rapida uneori imi creste glicemia pe termen scurt dar am invatat tot felul de artificii(pe care insa nu le recomand).De exemplu imi fac ceva mai multa insulina decat e necesar si cand stiu ca as intra in hipo mai iau o gustare si in felul asta pot consuma doar hidrati cu absorbtie rapida fara varfuri glicemice prea ridicate si fara hipo.
    PS:Scuze de intarzierea raspunsului:)

    ReplyDelete