Wednesday, 21 December 2016

Rezistenta brusca la insulina

Acum vreo 2 săptămâni m-am întors din vacanță, după alte 2 săptămâni prin Europa, unde am fost cu autorulota. Brasov, Timisoara, Vienna, Berlin, Kaprun, Viena și acasă.Glicemii bune, relaxare, mancarea ca la nemți combinata cu gătitul în rulotă:)
Acum vreo săptămână senzorul m-a avertizat de o creștere bruscă a glicemiei pe la ora 3 dimineața. Am corectat cu necesarul obișnuit și m-am culcat la loc, dar după o oră glicemia mea ajunsese deja la 300. Au urmat 3 zile cu valori peste 200, orice aș fi încercat să fac: am schimbat setul de infuzie, am redus hidrații...Acum mă gândesc că motivul era evident, dar știți vorba aia cu elefantul din mijlocul camerei sau pădurea pe care nu o vezi de copaci! După o zi de căutări pe net, am realizat că în seara în care au început dereglările schimbasem insulina, iar noul flacon era dintre cele luate cu mine în vacanta și păstrată cel puțin jumătate din timp în rulotă, adică la căldură! Am schimbat iar insulina și totul a revenit la normal in maxim 12 ore.
Concluzie: aveți grijă la cum vă păstrați rezervele!

2 comments:

  1. Buna ai incercat portofelul de la frio pentru insulina?este special pentru el au o gama larga nu se gasesc in tara dar bine exista varianta online

    ReplyDelete
  2. Mai nou calatoresc cu autorulota si am frigider! Merci oricum pentru pont, inca nu am incercat

    ReplyDelete