Sunday 18 August 2013

Ma doare capul

Ma doare capul!
Azi a fost o zi nefericita dpdv al glicemiilor.Am plecat cu Dana la Tg Mures pentru un concert si ne-am oprit in Brasov sa mancam pranzul la Bella Muzica.Restaurant frumos, mancare buna, servire ok, doar ca mi-am dat seama ca am uitat testele si insulina in masina parcata la maxim 10 min de restaurant....Boier fiind si lenes, am zis ca mananc repede si imi fac insulina cand ajung la masina.
Guacamole cu tortila, somon tartar cu paine prajita, o ciorba buna de tarhon cu cartofi si pe drum o scurta oprire la cofetaria din colt!Cand am ajuns la masina aveam deja 170, mi-am facut doza estimata, dar intr-o ora era deja 270, am bagat o corectie si peste inca 45 min 280...Dupa a doua corectie lucrurile au inceput sa intre in normal, dar deja trecusera 3-4 ore cu glicemii peste 250 si uite asa au aparut durerile de cap!Cred ca este cam a 10-a oara cand mi se intampla fenomenul asta:glicemii care mari care scad f greu la corectii apoi usoare hipo(70-80) urmate de durerile astea de cap.Eu nu am migrene de felul meu, ma doare capul o data pe an, insa astea "post hiper/hipo glicemice" sunt infioratoare...S-a mai lovit cineva de asa ceva, sunt curios?
In poza de otrava de la cofetarie!Buna rau...

2 comments:

  1. Durerile de cap ar trebui sa apara de la tensiune ridicata (la glicemii mari), insa la mine apar dupa 400 si la hipoglicemii (depinde de fiecare aici), la mine se intampla sa nu apara deloc. Probabil ca acum folosesti o insulina mai rapida pentru corectii si nu mai ai atatea griji, ar trebui ca intr-o ora sa ajungi la o glicemie buna.

    ReplyDelete
  2. Dimineata "pe trezie" si dupa o glicemie de 40 in timpul noptii, ridicata cu zahar la nivelul 123 m-am trezit cu o durere de cap incredibila, sfasietoare. Dap, stiu senzatia ta, am patimit-o

    ReplyDelete